Kubansk club..

...var vi på i fredags, kvällen kan relativt snabbt sammanfattas med orden värme, solfjädrar samt en glad liten skomakare från Biarritz....... Så när vi vaknade upp i lördags så var vi lite trötta men ändå vid god vigör. Tog oss samman och skulle in till stan för att äta mat. När vi kom fram till vagnen så åkte den precis så vi gick och handlade, för imorgon är ju allting stängt. Vi förberedde oss inför kvällen och söndagen med toapapper,skinka och två flaskor vin...snacka förfest.

Gick hem och lämnade grejerna och sen in till stan, gick till ett ställe vid en katedral(no shit sherlock) men då kom jag på att... de serverar inte mat vid den här tiden, det är omöjligt att få tag i mat på en restaurang förrän klockan är typ 19.00 - 20.00. Vi hittade dock ett litet fik som serverade paj så vi satte oss där och bedömde folks utseende med hjälp av min egna personligen framtagna skala som jag uppfunnit en gång när jag hade tråkigt i en bil. 1-10, 13, PASS el. IG. Nummer 13 är när en person har helt outstanding framtoning och 1 är givetvis lägst, men sen finns det två wildcards man kan slänga fram, PASS (när man inte har något att säga) eller IG(Icke godkänt).

Efter vi suttit där och tittat på folk och ätit så begav vi oss hem för och vila lite innan vår exklusiva förfest. Drack sedan vin för 23 kr (som vi inte kommer att köpa igen....brrrr) samt hade gapiga disskusioner blandat med gapskratt. Tog taxi med Alain(som numera känner mig vid namn) till Bassin a Flots, ett område med nattklubbar vid en hangar. Kom in till ett ställe med grymt skön stämning, drack drinkar och dansade och hade roligt.
Kan möjligtvis druckit absint pga att Fredrik visste inte vad de sa i baren och tydligen inte vad han hade beställt heller?
Sen så pratar jag med några fransmän och frågar om någonstans att gå efteråt och de nämner ett ställe vid Quai de Pauldate och de ska köra oss dit, schysst. Vi sitter fyra stycken i baksätet på en liten sportbil, det är egentligen omöjligt men vi gjorde det ändå. Han kör svinfort genom staden och väl där går vi in på nästa klubb som stänger klockan 7.00. Dansar runt och skojar med folk, Fredrik börjar bli lite butter? så vi bestämmer oss för att gå hem, en av de killarna vi åkte dit med frågar om vi ska med till ställe och röka vattenpipa men jag tackar nej och vi haffar en taxi vid tågstationen Gare St Jean. Sen hem, äta mackor och ta en sista ciggarett i morgonljuset.
Augustnelly:

interesting site! cool design! To the author respect and honour! :-)

Kommentera inlägget här: