Igår var jag...

i en bar. Jag hade precis kommit till ställets nedervåning och står och väntar på bartendern. Det sitter två äldre herrar brevid och då säger den ena.
Gubbe 1 -Det är nog bättre att du går upp och beställer, de är underbemannade och springer som skottspolar fram och tillbaka.
Jag - Okej, schysst då går jag upp.
Gubbe 1 - De har sjukdomar också.
Gubbe 2 - He he
Jag - De har sjukdomar??
Gubbe 1 - Ja, alla är korta.
Jag - Är det en sjukdom att vara kort?
Gubbe 1 - Ja
(Då kommer en rätt lång person i personalen och börjar plocka glas)
Gubbe 1- Schhyyy, inte han.Jaha, då vet vi det.

Jag och Mia...

..var på påskmiddag igår. Det var trevligt. Vid ett tillfälle gick jag och handlade cigaretter, då insåg jag att det precis hade regnat. Detta ville jag gärna berätta för Mia så när jag återvände till Mia på restaurangen så sa jag på högtidlig dramatensvenska.
-Det regnar ute!
Varvid Mia säger.
-REGNAR.(högt och dramatiskt).

Det var roligt.

Idag när vi arbetade i godan ro kom jag på denna händelse och återberättar högt historien och spelar själv både mina och Mias repliker.

-Det regnar ute!
-REGNAR
Då hör man Håkan från hallen.
-REGNAR det ute??

Dagligen får ...

...vi information. Det kan ju tyckas vara en bra sak. men inser inte tidningarna att en stor del av befolkningen verkligen tror på vad de skriver?? Att ständigt hota folk med att de kommer dö eller bli sjuka om de gör si eller så. 
-  Ät choklad, drick rött vin, sola.....eller nej, ät inte choklad, drick inte vin och sola INTE för helvete. 
Löpsedlar som lyder:
- Har du sjukdomen som inte uppvisar några symptom, botar du den inte nu så dör du omedelbart!   
  Läs hur du enkelt botar sjukdomen på sid.5     

Dårar läser informationen och följer kvällstidningarnas råd. Vad hände med vanligt jävla folkvett? Är vi så beroende och vana av att information matas till oss att vi inte längre kan tänka själva?

Iallafall, jag är inte en sån dåre som tar efter vad tidningarna skriver. Men jag har börjat ha hjälm, måste dock hitta en bekväm som jag kan sova i. Jag har sluta dricka alkohol, slutat röka och numera går jag bara ut på kvällen när inte solen skiner och bara om det är låga halter av avgaser i stan. Jag har slutat ha sex och äter inte transfetter. Aspartam har jag inte bestämt mig än om jag ska fortsätta med. Problemet är ju att det finns i lightprodukter, så jag kanske ska sluta, men jag vill ju inte bli tjock och två år senare bli hämtad med lyftkran ur min lägenhet. Iallafall, sen så ser jag till att sova åtta timmar varje natt och äta antioxidanter samt omega 3 fetter (omega3 är viktigt för man kan bli en mördare annars läste jag). Jag har även nu i helgen vadderat hela lägenheten i fetvadd så om jag skulle ramla så gör det ingenting.

Dagen då..

..möblerna anföll. Tre personer har råkat ut för möbelöverfall idag.
Det började med att jag kom innanför dörrarna här på mitt arbete och där träffar jag Guiliano i hallen.
Jag sa:  -God Morgon...Kavaj, nämen! (han har nämligen kavaj dagen till ära). Då hoppade tre pallar på honom och ställde till en scen, det utbröt ett kaosartat bråk och Guiliano höll på att ramla rätt in i ytterdörren. Dock lyckades han få kontroll över situationen och allt lugnade sig.
Jag fortsätter direkt efter denna händelse av fruktan in i hörnrummet och ska lägga av mig jackan på vår psykologsoffa(våra kollegor sitter alltid här och berättar om sina problem och innersta tankar) DÅ tog lampan sitt tillfälle i akt och föll över mig eller snarare överföll mig. Jag visade direkt lampan vart skåpet skulle stå och förvirring utbröt, när vi funnit ro visade jag tillbaka den till sin rättmätiga plats. Allt var nu under kontroll tills Mia minuter efter detta skulle rådfråga Ingela om en relativt "viktig" sak. När hon ska lämna platsen har en pall underfundigt och överraskande utan Mias vetskap hakat fast sig i Mias fot och vägrar släppa. Mia kommer efter en lång och intensiv kamp till slut loss men höll på att falla in i en vägg.

Det är bara förmiddag och redan tre "kunde blivit om vi inte hade varit på tå" olyckor. Vi får se hur många av oss som kommer härifrån levande. Jag och Mia vill gärna leva för vi ska på påskbuffé imorgon och äta gratis.

Det här...

...är så roligt att jag dör. På riktigt...

 Att kalla något ett vakuum-hopp är genialt. Han hoppar liksom inåt.

http://www.youtube.com/watch?v=-ywAp-LQ_UQ

Carl Bildt...

...kritiserade Kuba för brott  mot de mänskliga rättigheterna. Då svarade Kubas FN-ambassadör att Sverige har ett förflutet som blodig imperialistmakt som ägnar sig åt etnisk rensning och förföljer och slänger ut personer som inte är av vikingablod....(jaha...intressant)

När de frågade Zimbabwes diktator Robert Mugabe hur de skulle lösa deras kris hade han som svar: 
- Vi försöker förhindra våld och straffa våldsverkarna och de som kritiserar detta kan gå och hänga sig....
(effektiv lösning att rekommendera självmord då slipper de ju att straffa alla som inte tycker som Mugabe.)

Vad kan man dra för slutsats av detta?
Jag har ingen aning, men det är sjukt bra svar på tal från båda, de måste minst läst 20 p retorik på Universitetet.

Dessutom kommer jag med ett förflutet som Vallon bli förföljd och strax utslängd ur Svea rike. Samt att Mugabe antagligen rekommenderar att jag hänger mig.

En leverantör vi ...

...samarbetar med har en slogan som lyder. Perforation without limits!
Denna slogan är näst intill perfekt. De kan alltså göra hål i VAD SOM HELST! utan begränsningar...Förstå vilket roligt jobb, bara åka runt och göra hål överallt ...UTAN BEGRÄNSNINGAR!
Undra om de söker folk?

Jag ska åka...

...till Stockholm. När jag och Linda (som jag ska åka med) diskuterade vilken tid, färdsätt samt hur mycket pengar vi ville lägga på hemresan sa Linda. -Hur mycket är en spya värd?  Hon menade att vi kommer vara bakfulla på hemvägen och skulle ta det dyrare alternativet(flyg) då en spya är värd ca 200 kronor för Linda. Alltså för att slippa den.

Ett tag...

...så var det riktigt illa. Mias välmående resulterade i form av Edward Munchs Skriet. Vid denna tid var hon inte närvarande och jag är tacksam att jag inte behövde uppleva henne då.
138625-18

Mias välstånd

För er som är intresserade av Mias spykurva, här kommer en uppdatering.
Mias v?lst?nd

Här på kontoret..

...står det alltid massa med möbler och kartonger överallt. När jag började här så trodde jag att de höll på att flytta men så var det inte. Så jag tänkte att antingen så ser det ut så här för att man ska vara i en fokuserad process hela tiden då man måste tänka ut sin framfart innan man går. Eller så har de haft hit en väldigt alternativ inredningsarktitekt som arbetat efter temat - Kaos goes kartong.

Mias idol..

...är Claes af Geijerstam alias Clabbe. Det har varit så en lång tid. Ända sedan starten, när Mias och min väg möttes i hörnrummet så förstod jag direkt efter hennes uttryck "jaousa jaousa" (vida känt Clabbe uttryck) att han hade en speciell plats i hennes hjärta.
Hon förnekar det alltid när jag tar upp det men jag vet hur det ligger till.

Årjäng

De som var här med smörgåstårtan kom från Årjäng, denna ort ligger 30 minuter från Norge och de pratar halvnorska för fan!
?rj?ng

Jag och Ingela..

..pratade om att vi skulle börja jobba enligt egna metoder och inte lyssna på direktiv. Men då hörde Mia vad vi sa och skrek högt i hörnrummet.
- Jag ska minsann skvallra vilka skumraskmetoder ni kör med!(hon sa verkligen så, precis som om vi levde år 1948 liksom) Då blev jag och Ingela förbannade, vem tror hon att hon är? Ingela hotade med sina vassa armbågar och jag själv skulle borra in hakan jättehårt i Mias rygg. Mia sa något om att man inte ska hota en gravid kvinna men det skiter vi i.

Jag kan dansa...

..jättesnabbt. Jag har bevis på videofilm från i lördags. Man såg knappt mina fötter, jag såg ut som en riktig jubelidiot och det står jag för.

Nu när Britney Spears...

...har rakat av sig håret så är hon svinlik min lillebror Jonathan. Det är roligt. Han är 24 år.

Utanför vårt fönster..

..så är det vägarbete, en man står och sågar i asfalt. Han står i den mest oergonomiska ställning jag någonsin sett, hans kropp ser ut som ett frågetecken, möjligen i dubbel bemärkelse. Det står en till arbetare och tittar på, vi undrar varför han inte går på lunch. Jag och Mia tycker det hade varit roligare och titta på detta om de hade sågat i asfalten med laser. Det hade varit ascoolt.

Idag så..

..är ytterdörren öppen och det springer in folk från olika länder. Vet inte om alla ska hit eller om de stannar för att det är trevligt. Ett par norskar hade med sig smörgåstårta men Mia påstår att de är smålänningar.
Mia mår bättre än någonsin men är rätt pantad, igår när jag sa meningen -Ja, jag är ju från Västbanken, så trodde hon på riktigt att det var en bank, alltså där man sätter in pengar.

I hörnrummet...

..har vi ett speciellt psykoconnection, vi förstår varandra på en helt annan nivå än andra "människor". Vi brukar kalla oss the Branethrust eftersom vi är uppkopplade, inloggade och störda.

Branethrust U.I.S

Framtiden är här.

Die hard 4...

...ska komma ut med ännu en kedjerökande, härjad Bruce Willis. Mias kommentar på det hela var.

- Men den hästen är ju död nu.

Jag tror personligen inte att detta är ett vedertaget uttryck men jag förstod ändå vad hon menade.

Mia påstår...

...att hon har hört en countrylåt som handlade om kärlek. Och det kan hon ju ha gjort men hon påstår även att texten gick ungefär så här...

-Han sköt mig och tog mina guldtänder och stack.

...Fan va taskigt i så fall...

Jag är rädd...

...för djur med för många ben. Mia har bara koskräck. Den ultimata skräcken för oss båda är alltså en ko med asmånga ben.

Vi har tråkigt idag...

...både jag o Mia hade varit nöjda med att bara stirra in i en vägg med glansartard blick. Men det är ju i och för sig också rätt tråkigt så vi tänkte att vi snabbt skulle springa in till Guiliano och så skulle Mia ta tag i hans armar därefter skulle jag slå honom jättesnabbt och hårt i magen. Detta för att han i överraskningsmomentet inte skulle hinna reagera(då hade Mia varit mos eftersom hon befattar sig med den första våldshandlingen). Efter detta skulle vi springa tillbaka till vårt hörnrum, barrikera dörren med stol Domino och knyta ihop gardinerna, öppna den franska balkongdörren och fira ner oss parallellt i var sin gardin på Odinsgatan.

Men sen insåg vi att vi inte hade någon vidare plan väl nere på gatan? Typ gå och fika var det enda vi kom på....fan va tråkigt...

Jaha...

På helgen kör jag och min polare taxi...

138625-15

Kolla in hur jag träffade...

 ..en av mina kollegor första gången. Då var vi båda män.

http://saxiquine.blogg.se/1173730827_vi_har_setts_frr__men.html

Igår när jag var på fest...

..så stod jag ute och rökte med två korta killar. Så jag frågade om en kunde stå på den andres axlar på dansgolvet så kunde jag låtsas vara snövit.

Kolla dom kan powerpoint...

Kolla dom kan powerpoint...

Hört..

Du är ju helt lugn,  är du hjärnkirurg?

Mia har återvänt idag..

...från de döda. Hon har legat på en tia i illamående hela veckan och det är inte bra. Hon har alltså inte varit här alls, men idag infann hon sig och såg oförskämt fräsch ut. Jag köpte tuggummi, Fishermans och en hjärtformad ask med hjärtangodisar till henne. Hjärtangodisar mest för framtida bruk antar jag.

Jag är på jobbet idag.

Vägen hit var en patetisk resa som gjorde mig ödmjuk inför livet då jag med mina veka kropp ramlade in i en dörrpost och höll på att sätta mig där.

Tur att man inte är känd, morgondagens rubrik hade varit. Kändis full vid åtta på morgonen, satt i dörrpost.

Jag är hemma..

och är sjuk, så idag får ni en anekdot.

En kompis var på fest, han är från Australien. Så han var på någon jävla barbeque där nere och var lite packad, tänkte skicka ett skämt-sms till en kompis där han skrev "you are a fucking goat", råkar dock dra iväg det till sin chef. Än värre, telefonen hamnar i spam-läge och drar iväg ca 20 likadana sms... till chefen.


Det är roligt.

Fint citat...

"Prata inte med fula människor, de kan få för sig att det är okej att se ut så då."

Jag gillar..

..folk som visar känslor. Jag gillar när folk vågar stå för vad de känner, jag gillar när folk gör som de vill, jag gillar fok som har civilkurage. Jag gillar folk som säger ifrån när de blir felaktigt behandlade

Fan va viktigt det är.