Om jag skulle göra...

...musikvideos så skulle dom lätt se ut så här.

http://www.youtube.com/watch?v=pv5zWaTEVkI

http://www.youtube.com/watch?v=RbdbVhBGETQ


Men om man var tvungen att klara av denna koregrafi för att få vara med i bandet så hade jag inte varit det.

Idag är det tydligen...

...ninjatema på vår arbetsplats. Det började med att jag av misstag slängde min tepåse i min kopp på ett ninjainspirerat sätt. Kastet var snabbt, välriktat och med precision utfört, påminde mycket om en kaststjärna vinande igenom luften med dödlig utgång.
Senare när jag skulle passera i entrén så dök Mia upp och väste och lyfte benet till en dödlig tigerspark (alltså en väldigt kort längs med marken) det uppstod en riktigt läskig showdown.
Jag blev helt mentalt uppriven och darrade iväg till mitt skrivbord, fast på ett coolt sätt.
Kanske ska fixa svarta trikåer och fasadklättra ner till min cykel sen....eller....kanske inte..

Mia anklagade...

..mig just för att ha en kriminell huvudform.

Coolt...

En vän berättade...

att när hennes kollega var i ca 8 års ålder så skulle hon köpa ägg av en gubbe som bodde i närheten. Men han hade inga ägg den dagen så hon kom glatt hem med en höna.(gubben var inte riktigt okej.....i huvudet alltså) ....
Iallafall, när hon visar mamman hönan så säger mamman givetvis att de inte kan behålla den eftersom de bor i lägenhet, dessutom luktar hönan inte helt okej.
Då tänker denna smarta åttaåring att om jag tvättar hönan så kanske jag får behålla den. Så hon schamponerar den skräckslagna hönan och sen blåser hon den torr med en hårtork. När hon visar upp hönan för mamman så säger mamman att även om hönan luktar gott och är fluffig så ska den tillbaka till bonden. De går över till bonden och släpper in den i hönshuset. De tar ca tre sekunder så hackar de andra hönorna ihjäl den fluffiga men dock traumatiserade hönan.

Fatta ovärdigt slut på livet. Du blir tagen ur din naturliga miljö sen blir du schamponerad, blåst med hårtork för att avslutningsvis bli ihjälpickad av dina polare. Det är som om jag blev snodd från jobbet och blev rullad i bajs och sen blåst med en varm hårtork och sen slängde de in mig på kontoret igen och så slog alla ihjäl mig.

Vad vi lär av denna historien är massor med saker.

Var inte ren i en hönsgård.
Visa inte ditt fluff för någon
Lita inte på bönder

Idag så svek...

...Mia mig och gick tidigare från vår arbetsplats. Jag kände en posttraumatisk stress och hamnade i målbrottet.

Äntligen...

Jag hittade idag en godis som smakade som mina Cocacola luktsuddigummin luktade när jag var liten.

Va bra.

Vi har idag...

...funnit våra indiannamn. Här är ett axplock...

Vilda bananen, Stupande faran, Svullnaden, Han som talade med kunder, Lång blå röv, Springande guran samt Det osammanhängande brödet..

Att sparka...

...någon på smalbenet är jävligt 2007.

Ingen väntar sig det och det gör ont på ett sätt så att man blir ännu mer förbannad än vad man var innan man fick smalbenssparken.

Jag uppmanar speciellt äldre människor, dvs människor i 50 års åldern att börja sparka sina medmänniskor på smalbenet. Varför? Jo för att det ser så roligt ut.

Jag har under...

...min tid här på företaget försökt att lära Mia göteborgska. I början så var det svårt, hon hade väldiga problem med sin gutturala/sävliga ljudbild.
Men idag är hon fullärd och låter som en hamnarbetare. Jag är jättestolt.Det tjocka racet..

Idag efter lunch så var vi jääävligt mätta, jag hade precis proppat i mig annanaskaka och stod och rullade med magen för att försöka imponera på mina kollegor, Marie kunde nästan inte böja sig ner för att magen var i vägen och Lotta gick och stoltserade med sin mage och sa..Kolla på mig, kolla på mig!
Då föreslås ett skitsnabbt race runt om i våra kontorslokaler, alla säger ja, kanske mättheten har slagit ut centrat där folkvettet ligger indränkt i annanaskaka, ingen funderade på varför vi ska göra detta eller till vilken nytta.

Jag får innerbanan och tänker att min lycka är gjord trots mina hala skor. Jeanette startar oss, Marie tjuvstartar enligt bilden(vilket jag kommer att hävda på grund av att förbättra min egna placering). Vi ger oss iväg och kommer till ett parti med lunchmöbler, jag försöker gena men det är tajt mellan stolar och bord och med små steg trippar jag mellan medan de andra springer förbi mig. (när det inte lönar sig att fuska så är det förjävligt).
När vi rundar den sista längan så är Lotta först men Marie tvingar sig förbi i sista sekund och snubblar på sig själv och slänger sig rakt in i en lådhurts med en träskiva på som flyger mot en gravid Mia som sitter förskräckt och tittar på. Marie kanar fram på golvet och alla springer fram och undrar hur det gick...Hon har skrapsår och byxorna har gått sönder men så säger hon. -Jag vann!


image23M?

Under Mias..

uppväxt på 80talet var det coolt att slänga med håret, förhoppningsvis såg det ut precis som om man hade sprungit? Iallafall...när Mia skulle göra sin frisyr extra sprungen inne på toaletten så tog hon i för hårt och dängde huvudet rätt i handfatet.

Det är roligt.

Folk som säger...

- Ha en bra dag! är människor utan själ. Tomheten i deras ögon bekräftar att de har slutat leva. Rutinmässigt hasplar de även ur sig meningar som inte betyder mer än att ett gäng bokstäver är på samma menlösa fest.

- Man mår som man förtjänar!
- Det knallar och går!
- Huvudet upp och fötterna ner!

Jag har börjat säga -Ha en bra dag när jag lägger på luren.

Det är roligt.

Mia är ju som sagt...

...gravid. Något jag lade märke till idag som jag inte har tänkt på är att samtidigt som hon göder sig själv så göder hon mig också, hon är min feeder kan man säga. Allt kommer sluta efter en tragisk lunch när jag inser att jag inte kommer ut igenom dörren och de måste spränga en vägg för att få ut mig.

Jag har undrat...

vad det var för skillnad mellan en flod och en älv? Först frågade jag runt på kontoret och Marie tyckte att floder flyter i skogar och älvar flyter i städer. Detta tyckte jag inte lät troligt och då sa hon, - Men kolla upp det i en ordlek.

Iallafall här har ni det spännande svaret.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Flod

Är den här killen gay?

http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU

Idag har jag sagt meningen...

-Jag vill ligga i en bubbelpool och dricka rengöringsmedel.

Dessutom har jag innan lunch skapat ett kalhygge i valfri regnskog på grund av utskrifter så om ni har svårt att andas så är det mitt fel.

Jag och Mia...

...tänkte för ett ögonblick besöka outforskade marker, kasta oss ut i ett mörkt hav, spatsera omkring i kosmos utan vägvisare. Vi funderade på allvar att ta morgonfikan innan halv tio, vi var båda sugna på en kopp te, men skulle vi våga? Skulle våra innersta ytterligheter till tankar visa väg för nya omloppsbanor?
Spända av dessa förbjudna funderingar satt vi och stirrade rätt ut i tomma intet, pulsen steg för varje minut som gick.

Men till slut fick vi hejda oss i all galenskap och gick och fikade halv tio, det känns säkrast så.

Marie berättade...

...en fartfylld anekdot vid fikat.
En kund ringde och sa: - Jag vet inte vem jag pratade med innan men... och då såg Marie att kunden hade blivit uppkopplad av Isa innan så hon sa att personen hon hade pratat med hette Isa. Men då sa kunden, - för två veckor sen. Så Marie sa - Jaha, det var inget.

Det var roligt.

Jag har problem...

...med mitt tonläge när jag pratar. Det låter som om jag inte menar något jag säger, men det gör jag hela tiden förutom när jag är ironisk vilket är rätt ofta.


Att vänja sig...

...vid ett nytt skrivbord är svårt. Mia och jag har ju suttit vid ett stort runt bord mittemot varandra. Detta innebär att man får tag i sina papper/godis/kakor/muggar/hålslag genom att sträcka ut sina armar snett framåt åt höger och vänster. Nu har jag ett skrivbord som går runt mig(inte runt hela mig, det hade varit riktigt konstigt), det innebär att jag måste göra en vridning när jag ska komma åt mina papper, Mia har ett rakt skrivbord och där får det inte plats någonting tycker hon.

Ja, vi bor i ett i-land.

Just det ja...

...jag och Mia tänkte kanske starta krig mot kundtjänsten. Innan har det varit mer att Mia har trakasserat mig men nu vänder hon blickarna mot nya horisonter, det känns tryggt(för mig). Kanske jag kan bli hennes högra hand och få en del av hennes pengar?

Guilliano stod...

..och ringde ett samtal på sin mobil till sin skrivbordstelefon. Så  säger han...-Men jag svarar ju inte!!

Vi vet...

...inte vart man handlar lunch här i vårt nya område så Guiliano skulle ge sig ut på upptäcktsfärd. Jag sa att det är bäst att han tar med sig nödraket ifall han gick bort sig. Så vid fyratiden i eftermiddag om ni ser ett rött sken utanför fönstret så vet ni att det ligger en utmärglad italienare med en Biafframage på en trottarkant i Göteborg.

Vi har bytt lokaler..

..och så har det var skitmycket helg, så jag har inte skrivit något.

Jaha..