En fråga...

Vilket är maxantalet meter bort en person kan befinna sig som man håller upp dörren för? Är de för långt bort så måste de ju småspringa till dörren men ändå vara tacksamma när de kommer fram.

Prova att hålla upp dörren för en person som är jättelångt bort och se hur många meter som fungerar!

Jag skulle vilja ha...

...stämningsmusik i verkliga livet. Att man liksom hade en orkester med sig som spelade musik beroende på vilken stämning man ville ha. Sorgliga stråkar om man skulle träffa sin kille och göra slut, han hör redan innan man ska säga något att det här kommer gå åt helvete. Varför inte en cool sorti till dova trummor. Eller man går ensam i ett ödsligt område på kvällen samtidigt som man hör temat från Hajen 3 bakom sig, eller slå på stort och dra en fet fanfar när man går in i ett rum? Kombinationerna är oändliga...

2009 blir året då man kan hyra en orkester.

Alltså när jag ...

..och min kompis Johan skrattar så rör vi på överkroppen, alltså inte på varandras utan våra egna åker omkring helt okontrollerat. Ryggarna böjs framåt och bakåt och huvudet rörs upp och ner samtidigt som man liksom går åt sidorna och framåt ibland, det ser helt sjukt ut. När vi skrattade ihop senast stod vi i min hall och bara rörde oss omkring i hallen med öppna munnar. Vi ser ungefär ut som fulla fragglar, Johan är lätt fraggeln längst ner i hörnet utan ögon.

Kommentar vid TV:n...

-Kan älgar prata?
-Pratar dom tyska!


Min kompis var förvånad över att en älg kunde prata medan jag var mer förvånad över att dom pratade tyska.

Min lillebror...

...var på ICA Maxi och storhandlade med min mor. Brevid honom vid någon hylla står en stressad småbarnsmamma med en självscanningsapparat. Hon scannar in två varor, lägger ifrån sig apparaten och går bara därifrån i ren stress. Min lillebror väntar lite men hon verkar inte komma tillbaka och då kommer det en expedit, han säger till att det ligger en scanner där på hyllan och expediten tar den och går iväg. När expediten gått runt hörnet kommer den stressade mamman rusande tillbaka och börjar leta efter sin scanner. -NAJ, tänker min brorsa och smyger runt ett hörn och går därifrån.


hahaha..SCHYSST! Så jag rekommenderar er att förvärra folks julhandel! Plocka bort varor ur deras korgar, göm ett småbarn eller lägg fälleben på en tant. JULKAOS!

Vad gör man??

Du träffar någon du halvkänner, ni snackar lite och säger slutiligen,

-Hej då, ha det så bra!

Nu börjar dilemmat, ni ska gå åt samma håll men vill inte snacka med varandra mer, eller ja, ni har inget att säga varandra iallafall. Okej, antingen går man där bakom personen, helt tyst, försöker smyga liksom och hoppas att de inte vänder sig om och tror att man förföljer dom. Eller så lägger man på den snabba gångstilen och försöker svicha förbi och hoppas att den andre inte har samma plan för då går två personer brevid varandra jättensnabbt och försöker desperat ta sig förbi varandra utan att ett ord till utväxlas.

Jag har gjort något...

...som jag knappt kan stå för. Det är så korkat att jag knappt kan tro att det skulle kunna hända någon.

Jag har gjort två mackor, på mackorna är det leverpastej och gurka. Dessa två mackor ligger på skärbrädan. Under skärbrädan är låda nummer 2, från skärbrädan räknat, öppen på grund av att jag har tagit ut en kniv att skära gurkan med. Då tänker jag att jag ska ha något i lådan direkt under skärbrädan och då puttar jag in skärbrädan så att de två leverpastejmackorna hamnar i låda nummer två uppochner.

Ärligt talat...

Jag berättade..

...precis för min kompis Åsa att skatorna/kråkorna i mitt område är helt läskiga. Dom flyger jättenära huvudet och kraxar eller om man cyklar nära dom så står de bara kvar så man får cykla runt dem. De är helt orädda för människor och jag tror till och med att de går runt i gäng och tuggar tuggummi...

Åsas respons var - Är det värre än fiskbullar?


Hon kan ha menat fiskmåsar men jag vet inte för jag skrattade så mycket.

Julbantningstävlingens resultat!

Jag drog ju igång en julbantningstävling som ni kan läsa om tidigare i bloggen. MIna kollegor klagade på sina konsultmagar som hade uppstått under hetsiga lunchbufféer. Så jag sa -Kom igen då tjockisar så kör vi!

Idag efter den sista invägningen fick vi utskickat detta via mail av Kristoffer, han kom själv på tredje plats.


Hej,

Nu har vi dom slutgiltiga viktresultaten klara.  
I nummerordning.  

1:Niclas Började på 96 slutvägning på 89,2
Total viktminskning 6,8 kg
Procentuell minskning på 7,62 %  

2:Martin Började på 98 slutvägning på 92,8
Total viktminskning 5,2 kg
Procentuell minskning på 5,6 %  

3:Kristoffer Började på 89,3 slutvägning på 86,2
Total viktminskning 3,1 kg
Procentuell minskning på 3,6 %  

4:Emil Började på 79 slutvägning på 76,8
Total viktminskning 2,2 kg
Procentuell minskning på 2,86 %  

5:Åza.... Började på 66 slutvägning på 67,1
Total viktökning: 1,1 kg
Procentuell ökning på 1,64 %

Jag fick ett tackbrev...

....hem till mig på grund av att jag bjudit in till födelsedagsfest/julfest! Ett tackbrev på posten är ju inte varje dag man får så jag tänkte vara vänlig och återgälda denna fina gest med ett fax. Ett fax skickar man ju så sällan.


Hej Therese,


Jag tackar dig ödmjukast för brevet gällande min inbjudan till en exklusiv tillställning i julens och jesubarnets(jag) tecken. Många osäkra nätter funderade jag över din närvaro på denna bjudning, därav de många frågorna om huruvida du skulle anlända som ett uppskattat paket, såsom de tre vise männen men i form av endast ett väsen kommer du med guld, myrra och rökelse. Varje gång jag hänfört rusade framåt till mitt fordon av fart för att ta mig vidare in till stadens gator och torg, kastade jag en blick på mitt smycke gjord av teknikens under och skickade dig en muntlig påhälsning. En påhälsning där jag tacksamt mottager din närvaro i mitt liv, detta liv och denna färd genom stjärnorna som korsades av din färd genom livet. Två själar som inte vill skiljas från varandra och som en gång låg på ett dansgolv på Deep.


Pax vobiscum och skit på dig,


Åza

Jag var...

...på väg till jobbet så ringde jag banken för att tacksamt få sitta i telefonkö. Precis när banken svarar så börjar ett par byggare rulla en stor byggnadsställning precis där jag går o förföljde mig med den. Medan denna ställning körs brevid mig började en lastbil backa ut och tutade jättehögt och så åker en buss förbi och det låter som om femton Starfighters från Stjärnornas krig drar förbi. Jag försöker mitt i detta berätta mitt ärende, då ser jag spårvagnen och börjar springa samtidigt som jag försöker hålla konversationen levande trots att den är egentligen har blivit dödad. Hoppar på vagnen och börjar garva, hon låter måttligt road för där sitter hon morgontrött på sitt kontor med sitt förbannade automatkaffe som smakar skit och undrar om livet inte blir bättre än så här.

Irländsk text snodd från min kompis Henrik.

"Why worry?


There are only two things to worry
about; either you are well or you are
sick. If you are well, then there is
nothing to worry about: but if you are
sick; there are two things for you to
worry about; either you will get well
or you will die. If you get well, then
there is nothing to worry about. If you
die: then there are two things to worry
about; either you go up or down.
If you go up, then there is nothing to
worry about. But if you go down you
will be so busy shaking hands with old
friends you don't have time to worry".

Yens?

Ja...Häromdagen så...

... gick strömmen i hela byggnaden, alla datorer slocknade och allt blev svart. Då hörde man någon som skrek:  
-Den här jävla finanskrisen!

Fick det här meddelandet idag på jobbet...

  ...In conjunction with migration and transformation disturbances may occur. If any problem should occur, please talk to your ARM.

Min kompis Malin får alltid panik...

.....i närheten av Borås djurpark, jag har aldrig förstått varför.

Den här sekten vill jag vara med i...

De ska sjunga psalmer med bebisar, de har små paraplyer i händerna OCH inte nog med det....DOM KAN POWERPOINT!


Jag sprang med händerna i byxfickorna...

...Vissa lär sig att inte göra sånt här när de är barn,  jag missade det totalt och skallade ett övergångsställe vid 31 års ålder..