När jag var på...

...stan idag fick jag en otäck känsla av att jag var med i Simpsons? Jag fattade inte varför förrän jag insåg att jag var omringad av jätteglada tjejer med gul utan sol i ansiktet.

Dagens telefonsvararmeddelande...

If you want to leave matches please tolk after the ton

Idag...

....så höll en man upp dörren för mig och när jag tackade så sparkade han mig hårt på fotknölen.

Spännande lunch..

Tystnad i lunchrummet, ca 13 personer samlade...vad ska hända? Vad ska de prata om? Vem ska ska bryta tystnaden som går att skära igenom med en slö brödkniv.

- Va kallt det var i helgen!
-Ja jättekallt
-Ja verkligen!
-Ja kallt!
-Ja!
-Usch, brrrr..
-Ja i vinden var det verkligen kallt..
-Ja fast om man satt i lä var det rätt varmt.
-Ja
-Det ska bli kallare nu.
-Jaså
-Jaså
-Ja

Då gick jag...

Woody Harrelson..

...hamnade i handgemäng med en papparazzifotograf häromdagen. Hans förklaring var att han trodde fotografen var en zombie. Jo men så att...det går bra nu...

I helgen...

...har jag på riktigt sjungit All by myself på en kareokescen. Vid de riktigt höga tonerna kom inget ljud alls och min kropp var väldigt böjd åt höger. 

Gå in på länken nedan och 2.42 in i låten så förstår ni varför.

http://www.youtube.com/watch?v=wedX64L_j9E


Som tur var så var det bara ca 10 personer på kareokebaren, 12 inklusive de kinesiska ägarna som dagen efter ringde mig och min kompanjon 2 gånger av okänd anledning.

När man på allvar...

...påstår att man har slagit 15 med en tärning då vet man att det är dags att gå och lägga sig.

I Robin Hood..

...på julafton när de ska åka från fängelset så skriker de - Kör mot Sheerwoodskogen. Men en kompis trodde de sa - Kör mot, kör mot skogen...haha, helt stressad. KÖR MOT KÖR MOT SKOGEN!

hahahaha...jag tycker det är jätteroligt..kör mot kör mot skogen...hahahaha...ja.

Nu är måttet...

...rågat i den här finanskrisen, jakten på brun tejp(ni vet sån där bred, brun tejp) har blivit löjlig. De har ransonerat bort den ur förrådsskåpet där man vanligvis kan gå och hämta diverse käck kontorsmaterial! DEN BRUNA TEJPEN? Hello! Vad kommer här näst? Kommer det att bli någon sorts fängelsementalitet att man står i något hörn och byter typ fyra cigg mot tre limstift och ett gem. Chefen kommer coolt haltandes i korridoren iklädd gängfäger med den bruna tejpen i handen för att visa sin makt. Släktingar får komma och hälsa på med fikabröd innehållandes hålslag och stift 7.0. Gunnel på ekonomiavdelningen håller i vadslagning angående vem som ska få sparken först och dom som cyklar till jobbet vågar inte duscha här ifall de skulle av misstag tappa tvålen.

Herregud...

Min kollega...

...har kommit på ett uttryck som han tycker fungerar väldigt bra när man skiljs åt på en fredageftermiddag på jobbet. Meningen skall användas när man i all korthet vill önska någon en god kväll samt en god helg.

-God kvelg! (uttalas kvälj)

Det går bra nu...

...meningar jag sagt under lunchen idag.

-Det ser ut som en engelsk Londondimma. (kan en Londondimma vara från annat land?)
-Jag håller på att förbereda mig för min födsel. (what?)