Har ni varit..

..med om att man säger en mening och efter den meningen kan man egentligen inte säga något mer? Jag ska förklara vad jag menar, lyssna här: En kompis jobbar i en butik och då kommer en av deras varuleverantörer in med sin fru en vardag och min vän säger -Nämen hej, jag kände inte igen dig med kläderna på!

Nu mina vänner är det kört, det är omöjligt att ta sig ur situationen. Min vän menar ju självklart med meningen" kläderna på" att han har sina vardagskläder på och inte sina arbetskläder. Men vad spelar det för roll när man har en arg fru framför sig? Det jag vill komma till är att allt man försöker säga efter en enda mening är menlöst! Allt är förstört! Man försöker desperat...-Jag menar alltså med dom där kläderna! ELLER alltså att han har på sig kläder i butiken, sina egna alltså. Det är inte så att jag har sett honom naken..varför skulle jag det...ehhhahahahhehe(nervöst skratt)

(fem killar bär in en giljontin)


Ibland undrar jag..

... om jag inte var Benny, en 67 årig fd hamnarbetare i mitt förra liv? Jag säger så käcka kommentarer att jag mår dåligt inombords. Det är alltså kommentarer som inte andra människor i andra städer säger utan  gubbkommentarer just här ifrån Göteborg, jag vet...fruktansvärt.

Träffar ni på mig be jag om ursäkt i förväg, finn förlåtelse i era hjärtan.

Pax vobiscum.

Dagens mest ärliga komplimang.


- Du kommer vara den fulaste peruanen bland oss.

Du vet..

...att du kommer få en tråkig kväll när din bordsherre heter Nikodemus och precis fått tänderna utslagna av ett sqash-rack.

Gårdagens ordväxling..

Vi tittar på ett inslag på nyheterna o jag fattar ingenting, en människa med håriga axlar kommer gåendes i ett gånglopp.

-Men vad menar dom?
-Han ska ju byta kön!
-Men till vadå?

..till vadå??? Hur många finns det? Kan man ha flera, vad händer?

Sms från mamma..


-Nu sitter vi på taget till hamburg. Vet du jag glömde smink hår blås musik. Köpa ny smink. kram

haha, what??

P.s min mamma är svensk.

Igår så..

...var vi ute och dansade till hetsig Balkan-musik. Man har händerna i sidan och sprätter mycket med benen. Det fanns inget direkt dansgolv utan det var spontandans bland alla bord, då skriker en kompis högt -JAG KÄNNER MIG SÅ FRII och skakade på håret. Det var det roligaste jag har hört och sett på länge, alla runt omkring blev helt obekväma.

Min kompis..

..Jonas sa idag att det bästa med att klippa sig är att han kan dricka vatten ur handfatet, hahaha..jaha!

Alan,alan,alan,alan?

http://www.youtube.com/watch?v=mMjsIVX8kWs

Käck morgonkonversation..

Jag försöker småprata med några nya kollegor denna måndagmorgon.

- Vet ni om företagets träningslokaler är något att ha?
- Det var 100 år sedan jag var där och tränade.
- Ja jag med..
- Oj, då måste ni vara gamla! (käck)
- Ja....

Två 45 åriga kvinnor tittar på mig under tystnad, jag = sorti.

En örn...

...som har stulit pundar-Connys gångstil.