Hur kan man..

...påbörja en konversation med meningen. -Jag jobbar som modell i L.A...

Han insåg kanske inte att han antagligen nått höjden av social inkompetens, eller finns det verkligen folk som tycker det är coolt? Jag ba...-Okej mongo...

Alltså....vad gör jag för fel...

Favoriserning har fått ett ansikte i form av mina enda två blommor....

Ja, i dessa tider..

..berättade precis en kollega att deras unge hade fått kräksjukan mitt i natten. Hon vaknade upp och sa högt, -Pappa jag måste kräkas! varvid frun skriker -Inte i sängen! Ungen lutar sig över sängkanten och kräks. De pustar ut men problemet är att ungen råkat spy på familjens hund som harmlöst ligger och sover vid sängkanten. och vad gör hundar när de blir blöta? Shake it like a polaroid picture...

Denna bild av en nyvaken, förfärad familj stirrandes på hunden som börjar göra sig redo för ett rejält bröstskak skulle man nästa vilja se...

Vem blir Mr. Mustasch Januari 2009! RÖSTA!

Här har vi det otroligt mångsidiga resultatet från mustaschtävligen! Som ni ser så har vi allt för de olika smakerna där ute. För enkelhetens skull har jag gett dem namn, från vänster har vi:

Kristoffer i mustaschen "Prom night", Emil i mustaschen "Sjuttiotal äger", Stipe i mustaschen "Meros camping" samt Martin i mustaschen "Amerikanskt fängelse". Klicka på bilderna för att få en närmare titt på behåringen innan ni lägger er röst!

Så sätt igång lägg en kommentar och RÖSTA nu!

Tack på förhand.Idag när jag...

...åt frukost blev jag utskälld av en arg tant som kom inspringade i fikarummet med blossande kinder och precis när hon hade gjort sorti och vi satt där lätt chockade av utspelet kom det in en dvärg i fikarummet. Det blev nästan lite för mycket.

I rådande ekonomiska DOWNTURN ....

...ser vi tyvärr ingen annan utväg än att varsla André.Idag så hade ...

...några medarbetare en seriös diskussion i fikarummet.  En av deltagarna skulle göra ett inlägg i debatten och skulle ha sagt: -Alla kan ju inte gå runt och dunka rygg liksom! men istället så sa han  -Alla kan ju inte gå runt och runka dygg liksom!

Jag höll på att skratta ihjäl mig, fast jag fick göra det på insidan för ingen annan skrattade.

Man vet aldrig vad som händer...

....alltså du kallar dig Boy George och du står där på 80talet och gungar i takt till Karma Kamelion i en fet video, åker runt på en pråm och sånt. Sen 20 år senare kedjar du fast en norsk eskortpojke i väggen och hamnar i finkan. Man vet aldrig vad som händer.... tänk på det...

Vill även informera...

...om att idag dök samtliga deltagare i mustaschtävligen upp med varierande resultat på jobbet.

Måndag

Idag har jag lyckats vurpa med cykeln, ligga i en cyklande position i en pöl slask och sitta fast, bli hjälpt av en gubbe samt förstöra kaffeautomaten innan klockan var 9.00.

MItt under ett telefonsamtal...

...skrek jag -HERREJÄVLAR! varvid min kompis undrade vad som hände, vad kunde få mig att högt skrika en svordom mitt i en konversation? Jag hade glömt att vattna blommorna. Fredrik som jag pratade med undrade om jag inte hade något liv.

Idag sa en familjemedlem..

..följande oroväckande mening med ett konstaterande röstläge..

-Jag ska sluta ta snabba beslut för jag är så trög.

Denna familjemedlem kan ha något med min härkomst att göra men jag vill inte ge ut för mycket infomation.

Idag är jag så...

hes att ingen hör vad jag säger. Det är sån high pitch på ljudet att jag misstänker att det är bara hundar som hör min frekvens. Så börjar ett gäng yla i din närhet så vet du att jag är i någonstans i närheten.

Mustaschtävling!

Äntligen har vi dragit igång en mustaschtävling! På min arbetsplats är det ju jag och fem killar, vissa av dom vet jag inte könet på än men mustaschtävligen kommer att hjälpa oss att avgöra detta antar jag. De ska denna veckan spara ut sitt skägg för att på söndagkväll (alt. måndagmorgon) raka av sig allt utan just vad som kan tänkas vara kvar över överläppen. Sedan på fredagen kommer vi att rösta fram den snyggaste, coolaste eller mest intressanta mustasch vi har beskådat. Det kommer bli en otrolig bredd i själva behåringen då vissa är av utländsk härkomst och kommer ha en Islamabadmustasch medan andra möjligtvis kan pressa fram en död harkrank under näsan. Vill dock påpeka att behåringen inte har något med manlighet att göra.

Själv så kommer jag på grund av väldigt liten mustasch som inte växer utgå. Istället kommer jag att ta cred som upphovskvinna samt figurera som funktionär. Bilder kommer att läggas upp här så att ni kan ta del av Mr Mustasch, Januari 2009!

Efter det här klippet insåg jag...

Man vet fan aldrig vad som händer...


Återigen vill jag...

...varna för att vakna när en dejt börjar.

En gång var jag och min...

kära vän utklädda till poliser för att skoja till det. Vi hade köpt t-tröjor på Buttricks, pickadoller och så hade vi pilotbrillor och tyska strama frisyrer. Utekvällen blev otroligt rolig och när den led mot sitt slut skulle vi äta på Burger King. Då ställde vi oss utanför på varsin sida om dörrarna, kollade snabbt åt höger och vänster och rusade in med pickadollerna i luften och sköt. Detta uppskattades inte.

Jag har en kompis...

..och det är jag ju tacksam för. Men jag har satt henne i träning så hon ska göra situps, armhävningar och utfall. Igår sa hon att hon skulle börja jobba på sina framfall på måndag.

Autentiska berättelser från...

..en brandman/ambulansförare enligt min kollega idag på lunchen.

Åker ut på ett larm, en man öppnar i böjd position, vas uppstoppad i ändalykten. De körde honom direkt till akuten då vaccum hade bildats.

Åkt ut på ett annat larm, man öppnat dörr iklädd trenchcoat med en dammsugare ståendes brevid sig som ringlar sig in och upp i rocken. Dammsugarmunstycke fastsatt på kön, man går omkring med dammsugare då de frågar om han tänkt på att han kan skruva av själva röret från dammsugaren iallafall, men det hade han inte. De hjälper honom med detta, detta till trots är mannens kön så illa tilltygat att han får åka in för vård.


För att avsluta kan jag berätta att Linda Rosing(hur blev hon inblandad i det här?) har gjort två snitt i sina mungipor för att de ska gå uppåt så hon ser gladare ut. Men jag vet inte om det hjälper på insidan.

Min kompis kan...

...dansa riverdance utan att röra sina ben. Ett helt nytt koncept för framtiden, det enda man behöver göra är att utföra överkroppens del av momentet. Alltså hålla den helt still, ha händerna i sidorna och le stort samtidigt som man tittar jättekäckt åt höger och vänster.

En kille som jag känner kom in...

...på stället vi var på igår, det var rätt mycket folk och jag och min polare står i en trappa. Den här killen kommer alltså in, ser mig, kommer fram glad i hågen och börjar berätta att de hade spelat Nintendo Wii på förfesten, gestikulerar stort med armarna, råkar slå till glasplockarn, glas åker i backen, han ska be om  ursäkt, snubblar till och ramlar mot glasplockarn, glasplockarn tappar ännu fler glas, min kompis försätter sitt fall rätt in i väggen, glasplockaren ropar på vakterna, två vakter kommer o greppar min kompis och kastar ut honom.

Han hann inte ens berätta klart sin historia, kan detta vart världens kortaste besök på en krog?


Igår när vi..

..var ute så sitter jag och min killkompis brevid tre killar. Jag pratar med en av dom, när de ska gå frågar en annan av dom följande...

-Heter inte du Linnea?
-Nej, jag heter Åza...
-Heter inte du Linnea?
-Nej jag heter Åza
-Jag sa, heter inte du Linnea?
-Nej!

 Då säger han till sin kompis, - Hon kanske bara kan engelska?

Om du står och...

...diskuterar med någon som inte riktigt håller med dig lägg handen på deras axel, titta dem i ögonen och säg. -Det är okej att ha dåligt självförtroende.

Eller så kan använda alternativen:

-Var bara dig själv.
-Jag förstår att detta är känsligt för dig.
-Om man inte känner sig lycklig så blir man lätt upprörd.

Prova själv fraserna vid lägligt tillfälle.

En gång..

...så var jag och en kompis på väg från ett uteställe till ett annat och en yngre kille hängde på, då frågar han hur gamla vi var och när vi berättar så tittar han på oss med stora ögon och säger...

-Men ni är ju såna som man penslar fram.....(fossiler alltså)

hahahaha...förbannat roligt!

Jag visste inte...

...att jag den 1 januari 2009, skulle uppgraderas till version 5.0. Uppgraderingen innebar att jag vaknade dagen efter nyår med världens största frisyr och inga hjärnceller.