Vi hade möte idag..

....en kollega sa en grej och verkligen alla började skratta, då fyllde en annan kollega i och då skrattade alla ännu mer. Då sa jag -Ja, så kan knappen ha ett ljud som låter du du du dish! Alla blev helt knäpptysta och tittade på mig...-Eller inte sa jag då. Mötet fortsatte därefter som vanligt.

På tal om..

..torr i munnen. När jag var i London så stod det någon sorts snurrande karusell mitt på ett stort torg. Vi bestämde oss för att åka, alla satt i detta runda tefat klistrade mot väggarna o den snurrade. Då ser jag att mina kompisar mitt emot mig börjar mer och mer se ut som vargar? De skrattar så mycket och lufttrycket gör att deras överläppar har fastnat i övre delen av tandköttet. Jag börjar givetvis också skratta och inser att jag också ser ut som en varg. Ett gäng skrattande vargar i en karusell! Det var roligt.

Min kompis..

..Therese skulle beatboxa men var så torr i munnen att hon puffade ut ett ljud som påminde om sju sorters kakor. Ni vet såna man alltid fick hos farmor, ju mer man tuggade desto torrare blev man i munnen, man kunde knappt svälja. Det värsta var om man var bakis och satt och led redan innan man var tvungen att ta en kaka, bara man tog kakan i sin hand så försvann hälften av ens redan sinande vattenresurser. Med ledsam min tog man sedan ett bett och vid impact puffade ett dammolm ur ens mun...hemskt..

I helgen..

..var jag på rymdfest. Jag var utklädd till ett svart hål och gjorde mitt bästa för att skapa dålig stämning och stjäla all energi. På dansgolvet dansade jag med Master of the Universe (He-man), Darth Vader och ett gäng aliens i spandexdräkter. He-man pratade norska konstigt nog och hans hår flyttade på sig hela tiden. Darth dansade bara när Electric med Leila K spelades annars stod han still och samtalade i normal ton.

Allt slutade med att alien-gänget stod och körde någon sorts stekig brat dans till eurotechno.

Vad lär man sig av det här? ....även den elakaste mannen i Universum kan dansa till Leila K.

Idag har jag...

...blivit erbjuden att gå på seans en fredagkväll eller springa slingan på lunchen. Jag tackade nej till båda.

I helgen har jag ljugit..

Jag sa att jag kunde göra 25 armhävningar men det kan jag inte.

Fick precis ett intressant email..

...det kändes lite som ett hot?

Hi,

Are you aware

Gjorde en subtil entre...

...på ett lunchhak, jag och en kollega. Väljer ut ett bra bord vid fönstret, hämtar sallad och ska sätta oss ner. När min kollega sätter sig inser hon att det är för varmt med jackan på och lyfter på sig för att ta av den och lägger jackan på stolen brevid. Hon sätter sig igen men råkar sätta sig på gardinen, man hör *poff* poff* *poff* *poff* *poff* som små spängladdningar när gardinstångens fästen sprängs ur väggen längs hela panorama fönstret o gardinen ramlar ner över henne.. Jag skrattar så mycket att jag kan inte hjälpa henne utan ligger över bordet medan hon sitter gömd i en blommig gardin. Gardinstången hänger snett och jag lyckas ta mig samman o försöka hjälpa henne ur gardinen medan vi skrattar.

Lärdom:Titta efter innan du sätter dig ner.

Skulle på lunch..

...med en kollega, vi tog hennes bil och när vi skulle ut i en rondell så svängde hon in o ställde sig bakom tre bilar, och så stod vi där o hon ba…-Varför kör dom inte?

Hahaha, hon hades ställt sig bakom tre parkerade bilar utan förare.