Tänk om man...

..ägde en nerrökt butik i Biskopsgården som hette Kareoke och kött...det hade vart konstigt.

Läste i...

...tidningen att en 67 årig affärskvinna åkt fast för att anlitat två torpeder, hon ville att de skulle ta livet av hennes svärson bara för att han inte skulle ärva hennes företag! Det är ju rena rama Dynastin eller va fan..Falcon Crest!! Tänk.. det sitter en kvinna och har det här samtalet i Sverige...IDAG? Vart fick hon tag på dessa torpeder? Annonserar dom? Har hon använt dem förut?  Vad sa hon? Hade hon rött nagellack och klappade en vit katt samtidigt med sina beniga fingrar? Satt hon i en jättestor läderfåtölj?

Idag åt vi tryffeltårta...

...på fikat. Alltså... jag har aldrig ätit en mer kompakt chokladtårta någonsin, densiteten i en tryffeltårta måste vara helt enorm! Om någon hade frågat mig vilken molekyl som är tyngst så hade jag lätt svarat tryffelmolekylen.

Idag utsattes jag..

..för chock å så till den vida grad att jag satt med händerna för ansiktet o skakade i panik. Vi satt och fikade, jag och  två vita män i 50 års åldern. Dessa två är väldigt trevliga och vi satt och pratade, då säger jag på skämt till den ena Stefan, -Men kan du lugna ner dig.....o DÅ händer det, han börjar att rappa! En vit femtioårig man!
Han ba:
-Dont push me cause Im close to the eeedge...o så hör man Tony på andra sidan mig ...I-m trying not to loose my head..huh huh huh huh...

AAAAAAAAAAAAHHHHH...

Ibland har man..

...liksom en aning om att något inte är som det ska, är orden man hör helt sanna? Man har ett inre frågetecken som ligger slingrat runt ens hjärna, tankarna vandrar och man känner ett ovisst töcken ta över. Stämmer det verkligen, är det sant det han säger??

Jag - Ska vi träffas idag?
David - Nej, jag kan inte, jag har ätit pannkakor och jag får alltid huvudvärk av pannkakor..
Jag - Jaha...

Att vara på..

..kurs är roligt. Man hamnar med helt otippade människor man aldrig skulle möta annars. I veckan har jag hängt med mina två nya bästa kompisar, två IT-Chefer vid namn Olov och Börje och som vi har skrattat.... Börje drog ordvitsar hela tiden och Olov hade ett skratt som var så högt att hundar ylade i hans närhet. Vi tre var oslagbara, gick på stan tre i bredd och sa kommentarer åt höger och vänster. Vi skojade om tanter, drog under bältet vitsar och vibrerade på ögonbrynen för att höja en rolig kommentar till skyarna. Vi skojade också om att bara jag och Olov skulle klara kursen och att Börje fick åka hem till Vetlanda utan sitt certifikat! ...oj oj...sicket härligt gäng!

Jag kommer sakna er,

Peace out Börje och Olov my new bffs.

Dagens mest oväntade..

-Åh det är så mysigt på hösten.
-Undra hur det känns och döda någon.

 

En gång pratade jag..

...med en kille ute som  verkligen var jättetrög, jag frågade då om han möjligtvis hade ätit en väldigt långsam frukost och tänkte att han skulle fatta piken. Han svarade, nej jag åt fil och flingor.

Saker att göra på ett möte vid uttråkning.

Rekonstruera mötet med leksaksfigurer på bordet framför dig. När någon rör sig flytta snabbt om figurerna på motsvarande sätt.

Använd en jaktkniv för att peka på powerpionten.

Ha på dig handsfree mikrofon under hela mötet och fäll då och då en kommentar i stil med, - Jag struntar om det inte finns några dvärgar, se bara till att genomföra föreställningen!

Svara på seriösa frågor med , - Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag är förstås smickrad , men det gick lite snabbt.

Gör långa pauser i ditt anförande vid slumpvis valda tillfällen. När du ser att någon är på väg att börja prata skrik, - Herregud jag är inte klar ännu!!

När kakfatet skickas runt ta en kaka och krossa den med handen och titta argt på personen mitt emot dig.

Hoppas du känner dig inspirerad!

Försökte ta reda på..

..hur en byrå såg ut, jag ställde följande fråga.

-Men hur bred och hög är den?
-Ja du, den är lång och låg.

Måtten kände fortfarande oklara trots min fråga.

Dagens namn..

Gurudutt Pai.

Jag skulle inte vilja ha det förnamnet, Gurudutt, det känns inte som om man hade blivit tagen på allvar då. Det finns en kille som heter Gurudatt också, är Gurudatt och Gurudutt kompisar så finns det en gud.

Idag på lunchen..

..myntade jag ett helt nytt ord, det nya ordet som slank ur min mun och som antagligen aldrig någonsin har sagts, av förklarliga skäl var "kroppshyddesuccé". Jag vet inte riktigt vad jag menade eller vad ordet innebär än så jag frågade mina kollegor om de någonsin hade känt att de gjort en kroppshyddesuccé, ingen visste riktigt.

Sades idag på telefonmötet..

..med våra brittiska kollegor.

-Okeej, moving on...How are the things on your face Simon?

jag = mute

Igår ringde jag..

...upp min kära gamla vän Therese. Vi hade inte pratat på länge så det dröjde bara någon minut så hade jag berättat vad jag hade för fasta kostnader varje månad.