NAJ...

En kollega blev..

..uppringd av sin chef efter ett telefonmöte varvid chefen sa -Du, jag skulle uppskatta om du i fortsättningen var tyst under möterna.

Coolt, det hade jag också sagt om jag var chef!

Jag gick till...

...busskuren tidigt en morgon och skulle kolla när bussen gick. I busskuren står flera människor och jag ska titta på tidtabelltavlan, snubblar då på trottoarkanten rätt in i människorna, ber om ursäkt och backar ut därifrån, råkar vingla till åt sidan och håller på att snubbla på min egen fot. Jag skrattar till eftersom jag måste se ut som en lealös pajas som vinglar omkring, söker någons blick som visar någon sorts förståelse för mina dråpliga snubbelförsök, ingen tittar på mig utan undviker mig. Då inser jag att jag inte kommer få stå inne i busskuren utan får ställa mig utanför.

Dagens kommentar 2...

-De här användarna måste vara från Moskva..
-Jaha...USA...

Utanför min port..

...har jag som ett medeltida galler, alternativt en järnridå med is-tappar som bara väntar på att sätta tänderna i mig. Man kanske skulle börja gå med hjälm?

Vid ett samtal över..

..en bit mat idag på arbetsplatsen fick jag reda på att jag skulle hamna i helvetet. Min kollega sa att eftersom jag inte tror på Gud kommer jag att komma dit....Jaha, skönt att få reda på det en måndag.

Jag har..

...sett en pingvin utanför vårt kontor. Helena påstår att det inte var det men jag är rätt säker.

Vi skulle gå ...

och handla lunch. Då visar det sig att min kollega Stefan går som en Samhall-person med höga knän för att det är snö ute. Jag försökte genast avvika för att inte deltaga i spektaklet men var tvingad att gå brevid hela vägen till restaurangen.

Jag och Helena..

...var på väg ut ur kontorsbyggnaden och då säger hon något riktigt briljant. Jag uppmärksammar givetvis detta och säger -Helena du är så smart! varvid Helena plötsligt inbillar sig att dörren vi ska igenom öppnas med en låsknapp på väggen (som aldrig har funnits) trycker då på den enda knappen som finns (som är en ljusknapp) och släcker ljuset i hela korridoren.

Där stod vi i totalt mörker och jag skrattade, oj så jag skrattade.

När vi var ute..

...och alla hade på sig lösmustascher kom en äldre man fram till mig och stoppade min mustasch i munnen.

Inte okej....inte okej alls..

En kollega..

... kom tillbaka från 2 veckor i fjällen igår. Han berättade att han första dagen skulle ta på sig pjäxorna och fick ryggskott, fick då tag på en kiropraktor som ska räta ut honom och hon tar då i så mycket att hon knäcker till hans revben så det blir en spricka i det...

haha, snacka otur!

Det var roligt..