Spännande lunch..

Tystnad i lunchrummet, ca 13 personer samlade...vad ska hända? Vad ska de prata om? Vem ska ska bryta tystnaden som går att skära igenom med en slö brödkniv.

- Va kallt det var i helgen!
-Ja jättekallt
-Ja verkligen!
-Ja kallt!
-Ja!
-Usch, brrrr..
-Ja i vinden var det verkligen kallt..
-Ja fast om man satt i lä var det rätt varmt.
-Ja
-Det ska bli kallare nu.
-Jaså
-Jaså
-Ja

Då gick jag...
Catta:

hahaha så svenskt

Meros camping:

Det kan inte ha varit på fredagsfikat....

Aja...:

...de pratade inte data iafl.

Linda:

Tror att många svenska hjärtan blöder när de läser det här inlägget.. för alla känner igen sig ju.. HAHAHAHA! Jag har varit delaktig i en sådan här konversation myself... jag brukar vara den som säger att det är "kallt".. för det är ALLTID KALLT I DET HÄR JÄVLA LANDET!!!!!!!!!

Meros camping:

Vi erbjuder kurs i frispråkighet. Vi har Fatima som utbildar i kroppsspråk kopplat väl till valda ord. Stanciu utbildar i hur man utnyttjar ouppmärksamheten kring bordet för att göra ett besök i respektive kavajficka eller dylikt. Kursen kostar 3000 kronor men det går också bra att betala med guldkedjor eller förlovningsringar.

Markiiiii!:

Det blir varmt på söndag.

Ernesto Martinez:

Va fint väder de e idag, man får passa på för man vet aldrig hur länge det håller i sig. Snart regnar det igen sörru...jo jo...

Markiiiii!:

Ja.

Linda:

"Va fint det var i helgen.. hade du en bra helg? Igår var lite kallare än lördagen, var lite dimmigt och så... en liten skvätt regn också. Idag är det lite bättre än igår".. suck

Linda:

Idag är det soligt, men kallt. Igår var det kallt i vinden.

Melanie:

Samma tradiga vader samtal som pagar har da... sa om folk inte kan samsas over internationella problem kan de alltid sitta o bittra over vadret, da kommer de overens ;-)

Kommentera inlägget här: