Jag kom på att...

..jag och Zlatan lever väldigt olika liv. Medan jag ligger nerdekad i soffan en måndag med går en han ensam in på en arena och blir bejublad av 60 000 människor.

Att försöka vara rolig...

...är ju svårt i sig men när det är jättehög ljudvolym är verkligen jättesvårt.

Kille - Ja det är ju svårt nu i finanskrisen med att skaffa jobb och så, Jobbar du kvar på Volvo IT förresten?
Jag - Nej jag har slutat jobba där för ett tag sedan och på grund av dessa svåra tider har jag nu arbetat som Lisebergskanin i ett och ett halvt år.
- Ja, det här med finanskrisen gör det svårt för alla verkligen.

Jaha...

En tjejkompis...

...berättade att hon kom cyklandes när en främmande man försökte stanna henne och fråga om vägen. Min kompis hade så bråttom så hon stannade knappt cykeln och svarade -Fråga inte mig, jag har så dåligt självförtroende! Mannen tittar skumt på henne och cyklar hon iväg och inser att hon menade ju lokalsinne. hahaha..=)

Jag har sagt..

-Ja precis..

minst en miljon gånger idag.

Vi är..

...tre på min avdelning nu under sommaren. Vi satt i fikarummet och det var helt tyst, ingen hade sagt något på ett tag då säger Mikael till Christer. -Har din klocka stannat eller?

VI skrattade nästan ihjäl oss, det var det roligaste jag hade hört på hela dagen.

Ibland dyker..

...det upp personligheter som man bara trodde fanns på film. Mina kollegor berättade att en gång skulle de få en ny chef,  första gången de träffade honom blev de stela av obehag. Han var en liten, tjock, gubbe med backslick som på sina möten pekade ut folk och bad dom utveckla hans powerpoints som de aldrig hade sett tidigare.
- Pelle, kan du ta den här sliden...
Han gjorde det t.o.m på stora möten när 500-700 människor satt i en hörsal, hade han lärt sig ditt namn var du körd. Efter ett kort tag som chef på kontoret började han prata engelska med sina undersåtar trots att han var svensk, det var finare så. Alla levde i skräck och personerna i hans nämsta stab gick in i väggen en efter en. Varje fredag lade han upp en videofilm på sig själv på intranätet som var obligatorisk att titta på. I videon satt han i en skinnfåtölj med en kopp te och pratade om företaget.

En dag försvann han bara, ingen vet vart. Det ryktades om att han hade hamnat på något projekt i Ryssland, i samma veva togs alla videofilmer bort från intranätet. 

Fatta cool snubbe!!

Den dagen man lägger upp fredagsrullar på sig själv på intranätet är den dagen då man vet att man har en psykisk sjukdom.